Popcorn Oriental

Popcorn Oriental
Reteta Popcorn Oriental este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați tăiței chow mein, arahide prăjite uscate, floricele cu microunde cu aromă de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Minge De Popcorn: Bile De Popcorn Din Nuc De Arțar, și Popcorn de Valentine (Popcorn de ciocolată albă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 (5 uncii) de tăiței mein, 1 cană de arahide prăjite uscate și 3/4 linguriță de ghimbir măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
Arahide PrăjiteArahide Prăjite
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista