Plăcintă De Mătase Franceză

Plăcintă De Mătase Franceză
Rețeta plăcintă de mătase Franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. Un amestec de unt, ciocolată de copt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Plăcintă De Mătase Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau într-o pungă resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Turnați-le într-un castron și amestecați untul topit și zahărul. Apăsați într-o tigaie și coaceți până devin aurii și setați, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Pentru umplutură: într-un castron mic pentru microunde, topiți ciocolata de copt până când este agitată (aproximativ 45 de secunde la înălțime). Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Este important ca vasul și ingredientele să fie reci pentru următoarea etapă de realizare a umpluturii-pentru a obține textura și rezultatul potrivit. Într-un castron mare răcit cu un mixer electric, bateți zahărul și untul până devin pufoase, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Când ciocolata topită este răcită, stropiți-o peste amestecul de unt/zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Adăugați extractul de vanilie. Bateți bine amestecul până se combină (pe un mixer cu suport, veți folosi accesoriul pentru tel).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Întoarceți mixerul la o viteză medie și pe o perioadă de 15 până la 20 de minute, adăugați cele 4 ouă reci, pe rând, lăsând aproximativ 5 minute între fiecare adăugare de ou. Odată ce umplutura de plăcintă este bine amestecată, turnați-o în coaja de plăcintă coaptă, răzuind fiecare urmă din ea din castron. Neteziți umplutura plăcintei și puneți plăcinta la frigider pentru a se răci cel puțin 2 ore (de preferință mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
SpeckSpeck
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Adăugați smântâna grea și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți până când este rigid. Acoperiți plăcintele cu un strat gros de cremă. Radeți ciocolata semidulce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista