Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă
Nevoie de o desert vegan? Plăcinta cu zmeură cu rubarbă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, rubarbă, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Gem De Rubarbă De Zmeură, Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul și tapioca. Amestecați ușor rubarba, zmeura și sucul de lămâie.
Lăsați să stea cel puțin 15 minute sau până la 1 oră pentru a înmuia tapioca; se amestecă ușor de mai multe ori.
Preîncălziți cuptorul la 375. Tapetați o farfurie de plăcintă cu crustă de jos.
Se toarnă umplutura în crustă. Sus cu o crustă de zăbrele.
Coaceți 45-55 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.
Se servește cald sau la temperatura camerei.