Plăcintă Cu Mousse De Zmeură
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crustă de pesmet de ciocolată, gelatină, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mousse De Zmeură, Mousse De Zmeură, și Plăcintă Cu Mousse De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Se toarnă în crustă; acoperiți și refrigerați.
Presărați gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Cuptorul cu microunde la maxim 20-30 de secunde; se amestecă și se lasă să stea 1 minut sau până când gelatina se dizolvă complet. Treceți treptat în gem și suc de lămâie. Se răcește timp de 10 minute. Îndoiți toppingul biciuit.
Se întinde peste budincă.
Dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este setat.
Garnisiți cu zmeură și mentă, dacă doriți.