Cod negru aburit cu sos de soia-Chile

Cod negru aburit cu sos de soia-Chile
Codul negru aburit cu sos de soia-Chile este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 150 de calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră, Pește aburit cu sos de fasole neagră, și Biban de mare aburit cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați capul de usturoi înjumătățit, 2 " bucăți de scallions, 1 lingură de ghimbir și 4 căni de apă într-o oală suficient de mare pentru a se potrivi unui coș cu aburi. Strângeți lămâia pe jumătate; adăugați lămâia în oală și dați la fiert. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Transferați 1/4 cană de lichid din oală într-un castron mic; pus deoparte pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați 2 căni de apă în oală și reveniți la fierbere.Puneți deoparte 1/4 cană de scallions feliate și 1 lingură de ghimbir. Coș de abur linie cu hârtie pergament. Împrăștiați jumătate din usturoiul feliat, jumătate din scallions felii rămase și jumătate din ghimbirul rămas deasupra pergamentului, răspândind uniform. Înveliți peștele cu ulei, condimentați cu sare și așezați pielea cu fața în jos în abur. Împrăștiați usturoiul rămas, ceapa verde și ghimbirul peste pește. Puneți aburul peste oală, capac și abur până când peștele este doar gătit, 12-18 minute, în funcție de grosimea peștelui.Între timp, amestecați scallions rezervate, ghimbir rezervat, sos de soia, ardei iute feliat și coriandru tocat în lichid aburit rezervat pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați peștele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista