Plăcintă Cu Gheață Mango-Lime

Plăcintă Cu Gheață Mango-Lime
Rețeta plăcintă cu gheață Mango-Lime poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 9. Acest desert are 1103 calorii, 15g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, suc de portocale, coajă de bucată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tort Mango Icebox, Gingersnap-Tort De Gheață Cu Mango, și Lime Icebox Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți Piecrust într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați nectarul și următoarele 5 ingrediente (nectar prin ouă) într-o cratiță mare, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarNectar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul și 2 lingurițe de coajă. Puneți amestecul de mango într-un castron; așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când amestecul de mango ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Carne De VităCarne De Vită
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți vasul din gheață; lingură amestec de mango în crusta pregătită. Acoperiți și răciți 8 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a pregăti bezea, puneți albușurile și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Combinați 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 23
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
8
Întindeți bezea peste umplutură; garnisiți cu coajă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista