Fasole Verde Cu Nuci
Fasolea verde cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 187 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, nuci, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Nuci, Fasole verde cu nuci, și Fasole verde cu nuci zdrobite.
Instrucțiuni
Așezați nucile pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 5 până la 8 minute.
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgere. Clătiți fasolea cu apă rece și scurgeți bine. Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Topiți untul sau margarina cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați fasolea și aruncați până se încălzește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați nuci și pătrunjel și aruncați.
Se transferă în castron și se servește.