Covrigi De Bere Moale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați covrigi de bere moale. Această rețetă servește 8. O porție conține 287 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, gălbenuș de ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigi De Bere Moale, Covrigi moi de casă cu bere, și Covrigi moi de bere umplute cu spanac și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți berea la 110 -115 -115 -115 -115 -115 -115 -115 -115. Se amestecă drojdia până se dizolvă. Într-un castron mare, combinați untul, zahărul, 1-1/2 lingurițe de sare, amestecul de drojdie și 3 căni de făină; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 425. Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți și formați în opt bile.
Rulați fiecare într-un 14-in. frânghie; răsuciți într-o formă de covrig.
Într-un cuptor olandez, aduceți apa și bicarbonatul de sodiu la fierbere. Aruncați covrigi, câte doi, în apă clocotită. Gatiti 30 de secunde.
Îndepărtați cu o lingură cu fante; scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse. Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și apa; periați peste covrigi.
Se presară cu sare grosieră.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi într-o grătar pentru a se răci.