Plăcinta cu căpșuni a bătrânului
Plăcinta cu căpșuni a bătrânului ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 180 de calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Mamei. 937 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, nucșoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați o tigaie de picurare pe raftul de jos pentru a prinde sucuri de plăcintă.
Pentru a face Topping: într-un castron mediu, amestecați până când pufos 3/4 cană zahăr, 3/4 cană făină, unt și nucșoară.
Puneți căpșunile curățate într-un castron adânc. Într-un castron separat, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr, 1/2 cană de făină și amidon de porumb. Înveliți ușor fructele de pădure cu acest amestec; aveți grijă să nu zdrobiți fructele de pădure.
Turnați fructele de pădure în crusta de plăcintă pregătită, îngrămădindu-le în mijloc; este necesară îngrămădirea, deoarece fructele de pădure se vor scufunda pe măsură ce se coc. Acoperiți fructele de pădure cu topping de firimituri și firimituri superioare cu aproximativ 15 pete de unt de mărimea unui bob de mazăre. Înfășurați marginile crustei de plăcintă cu folie pentru a preveni arderea.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți încă 40 de minute. Când au mai rămas 10 minute de coacere, presărați puțin zahăr în plus peste toppingul de pesmet și apoi terminați coacerea.