Pizza de tabără cu ceapă caramelizată, cârnați și Fontină
Pizza de tabără cu ceapă caramelizată, cârnați și Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 745 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza Cu Ciuperci Sălbatice Cu Ceapă Caramelizată, Fontină Și Rozmarin, Pizza cu ciuperci sălbatice cu ceapă caramelizată, Fontină și rozmarin, și Cârnați de pui, Unt de mere și Fontina Panini cu ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar de cărbune la mediu (aproximativ 35
sau instalați o sobă de tabără și folosiți foc mediu. Încălziți o tigaie mare și grea până când este fierbinte, apoi fundul și părțile laterale ale uleiului. Prajeste crusta de pizza (cu partea brânzoasă în jos, dacă există una), apăsând pe margini, până când este crocantă și aurie pe fund, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o placă de tăiere.
Aprindeți focul cu încă 12 până la 15 Brichete dacă folosiți cărbune.
Adăugați 2 linguri. ulei la tigaie, apoi ceapă, cârnați, sare, piper și cimbru. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale si maro auriu mediu, 8 pana la 12 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Scoateți amestecul de ceapă într-un castron și ștergeți tigaia.
Ungeți tigaia cu uleiul rămas. Puneți crusta de pizza în tigaie cu partea prăjită în sus. Lingură pe sos de pizza și două treimi din amestecul de ceapă, urmată de brânzeturi, amestecul de ceapă rămas și oregano. Întoarceți tigaia la căldură. Gatiti, acoperit cu capac sau folie, pana cand branza incepe sa se topeasca (verificati partea inferioara pentru a va asigura ca nu arde), 3 pana la 5 minute.
Transferați pizza la bord. Cort cu folie pentru a topi brânza complet, apoi felie.