Pizzanul Chicago Deep-Dish de casă este un fel principal mediteranean. Această rețetă face 12 porții cu 423 de calorii , 19 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați ardei, drojdie cu creștere rapidă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chicago Deep-Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza și Chicago Deep-Dish Pizza .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 cani de făină, mălai, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță mică, încălziți apa și uleiul la 120-13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
24 De Felii De Pepperoni, Optional
Pepperoni, Optional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acopera si se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile în 2 lingurițe de ulei până se înmoaie. Într-un castron mare, amestecați roșiile, sosul de roșii, pasta de tomate, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Ungeți generos un 13-in. x 9-in. tava sau vasul de copt cu restul de 2 lingurite de ulei. Loviți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Punch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Întindeți-l într-un format de 15 inchi. x 11 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
8
Transferați în tava pregătită, apăsând pe fundul și la jumătatea părților laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Stropiți cu 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
10
Peste brânză se pune jumătate din sos (se păstrează sosul rămas pentru o altă utilizare sau pentru înmuiere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se adaugă cârnați, ciuperci sotate și, dacă se dorește, pepperoni; acoperiți cu restul de brânză mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
12
Acoperiți și coaceți la 450 pentru 35 de minute. Descoperi; Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Deep Dish Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Naked Winery Diva, , Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Diva, , Sangiovese
Buchet de stejar de ciuperci pământești la deschidere și prima stropire. Căpșuni uscate și țigări de bomboane dulci la gust, cu taninuri moi și un final mediu lung.