Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate

Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate
Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 749 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper, Salam, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, și Pizza Sfincione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
În oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți apa la fierbere la foc mare și gătiți cartofii la fierbere până când sunt fragede, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scurgeți bine și lăsați cartofii să se răcească ușor. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, coajați-i și treceți-i printr-un ricer de cartofi într-un piure mare într-un castron mare. Se dizolvă drojdia în apă caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Adăugați făina și drojdia în vasul cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se amestecă cu mâinile pentru a se combina bine.
6
Întoarceți - vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și continuați să frământați până obțineți un aluat neted (adăugând mai multă făină dacă este necesar). Odată ce aluatul este bine frământat și neted, puneți-l într-un castron mare și acoperiți cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați dovada până la dublarea dimensiunii (1 până la 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Preîncălziți cuptorul și țigla de copt la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
După ce aluatul s-a odihnit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât celălalt. Făinați suprafața de lucru și folosind un sucitor ușor făinat, întindeți (alternativ puteți bate aluatul cu mâinile) în 2 runde de aproximativ 12 inci în diametru, din nou 1 puțin mai mare decât celălalt. Înveliți paleta cu sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Așezați aluatul mai mare rotund pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
11
Combinați ricotta și uleiul într-un castron mic. Folosind 2/3 din ricotta, ungeți un strat de ricotta pe aluat. Sus cu un strat de salam. Acoperiți pizza cu a doua porție de aluat, folosind degetul pentru a sertiza sigilați marginile închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Întindeți ricotta rămasă peste partea superioară a celui de-al doilea strat de aluat și punctați deasupra. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Prin TortPrin Tort
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
13
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista