Pizza Coreeană

Pizza Coreeană
Pizza coreeană ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Acest fel principal are 454 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Un amestec de legume, muguri de fasole, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Grătar coreean BBQ scurt Rib câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, și Kim Chi-Coreeană Bae Chu Kim Chi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, ouăle, apa și sarea. Va fi foarte apoasă, deoarece pizza este ca o crep. Se amestecă carnea de crab, carnea de porc, tofu, varza de fasole, legumele amestecate și varza până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
CrabmeatCrabmeat
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți o parte din ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Pizza ta va avea dimensiunea tigaiei tale. Lingurați suficient din aluatul de legume pentru a acoperi fundul tigaiei. Gatiti aproximativ 8 minute, sau pana cand partea inferioara se rumeneste. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 3 minute. Marginile trebuie să fie crocante. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți pizza cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4
Pentru a face sosul de scufundare, amestecați sosul de soia, oțetul de orez, uleiul de susan și ardeiul chile într-un recipient sigilabil. Sigilați și agitați până se omogenizează bine. Agitați din nou chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeanul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista