Pizza Albă De 10 Minute
Pizza albă de 10 Minute ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, focaccia, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Pizza De 5 Minute, Sos De Pizza De 10 Minute, și Pizza Margherita de 15 minute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Puneți coaja de pizza sau focaccia pe o tigaie de pizza sau o foaie de prăjituri.
Stropiți coaja cu ulei și împrăștiați usturoiul tocat peste coajă până la margini. Acoperiți plăcinta cu un strat de toate cele 3 brânzeturi combinate și lucrați până la marginea cojilor. Sus cu inimi de anghinare. Gătiti 6 până la 8 minute, până când brânzeturile s-au topit și încep să buleze.
Scoateți din cuptor și garnisiți cu pătrunjel.
Tăiați plăcinta cu roata de pizza sau cuțitul în pătrate de dimensiuni mușcate și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto