Piesa Centrală De Fructe Proaspete

Piesa Centrală De Fructe Proaspete
Fructe proaspete centrală ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 865 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită opțional lămâie, bile de pepene galben, ananas și kiwi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Rețete similare sunt Piesa Centrală De Fructe Cu Zahăr, Piesă Centrală De Fructe În Cascadă, și Luau Centerpiece.

Instrucțiuni

1
Tăiați ananasul în 3/8-in. felii. Folosind tăietori mici de prăjituri în formă de floare sau stea, decupați forme din felii de ananas și pepene verde. Filetați fructele pe frigarui de lemn care se termină cu un strugure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Așezați pepene galben sau varză pe o tavă sau platou de servire. Introduceți frigarui în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pepene GalbenPepene Galben
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Garnisiți cu frunze de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Wild Horse neînfrânat Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista