Piept La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul copt. O porție conține 5934 calorii, 761g de proteine, și 268g de grăsime. Pentru $ 48.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Piept De Vită La Grătar, Fasole dulce și picantă, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați excesul de grăsime din piept. Puneți o mulțime de găuri pe toată pieptul cu o frigăruie. Pieptul este de obicei lung, așa că tăiați carnea în jumătate, astfel încât să se potrivească într-o pungă mare, resigilabilă cu marinata.
Într-un blender, combinați usturoiul, coriandrul și oțetul. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă marinata în punga resigilabilă cu carnea. Marinați la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Se agită făina în cea mai mare dimensiune cuptor sac de gătit.
Puneți pieptul în pungă. Închideți punga și străpungeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Așezați ceapa deasupra pieptului, în interiorul pungii.
Așezați pe tava de copt în centrul cuptorului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 6 ore. Feliați subțire peste cereale pentru a servi.