Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie
Brânză de capră, cireșe și piept de rață umplute cu nuci, cu glazură de șampanie, ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1320 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $11.46 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Anul Nou. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sirop de arțar bătut cartofi dulci, ulei de măsline, zahăr turbinado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 42 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Piept de rață umplut cu brânză de capră, cireșe și nuci, cu glazură de șampanie, Salată Caldă De Brânză De Capră Cu Piept De Rață, și Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați cu grijă un buzunar în pieptul de rață pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2
Combinați oțetul, untul topit și uleiul de măsline, cu puțină sare și piper într-un castron, cu piept de rață și marinați cel puțin 8 ore, la frigider. Când este gata de grătar, scoateți sânul din marinată. Macerați cireșele uscate în 1 cană de șampanie timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cireșe Uscate
Piept De Rață
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă restul de șampanie într-o cratiță și se fierbe, până se reduce la 1 cană; se lasă deoparte și se lasă să se răcească. Într-un bol mic de amestecare, amestecați brânza de capră, cireșele macerate și nucile până se combină bine. Umpleți fiecare pauză de rață cu amestecul și sigilați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Gumă De Mestecat Mentă
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Când șampania s-a răcit la temperatura camerei, amestecați zahărul. Înainte ca zahărul să înceapă să se dizolve, periați amestecul pe pieptul de rață și așezați-l pe un grătar preîncălzit. Grătar 3 minute pe 1 parte; apoi rotiți 45 de grade pentru a crea crosshatches frumoase pentru grătar. Continuați să periați sânii de rață cu glazura în timp ce gătiți. Întoarceți pieptul și gătiți pe cealaltă parte, până când este gătit, ușor roz în interior. În ultimele secunde de grătar, așezați pieptul pe cea mai fierbinte parte a grătarului timp de 8 până la 12 secunde pentru a arde. Placă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Serviți cu legume rădăcinoase prăjite, cum ar fi dovleceii cubați, dovleceii de ghindă și păstârnacul sau cartofii dulci bătuți cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Acorn Squash
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire