Piept de rață cu cireșe și ciocolată

Piept de rață cu cireșe și ciocolată
Piept de rață cu cireșe și ciocolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 707 calorii, 50g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.96 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți coniac, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi umplutura de plăcintă cu cireșe, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Cireșe Ușoare ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate, și Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Înscrieți pieptul de rață folosind un model încrucișat și condimentați ambele părți cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piept De RațăPiept De Rață
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de struguri, la foc mediu, până când începe să fumeze, apoi adăugați mai întâi pieptul de rață condimentat cu grăsime. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
4
Scoateți sânii de rață din tigaie pe o foaie de copt și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți rața pe o farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață, în aceeași tigaie și, la foc mediu, adăugați usturoiul și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se sotează până la translucid.
8
Se ia de pe foc și se adaugă țuica. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie pentru a arde alcoolul. Întoarceți tigaia la foc și adăugați cutia de cireșe. Continuați să gătiți încă 4 minute, apoi adăugați smântâna grea, ciocolata și frunzele proaspete de rozmarin tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
AlcoolAlcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați sânii de rață fierți în sos, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Între timp, într-o altă tigaie, la foc mediu, adăugați 1/2 din unt și puțin ulei. Când este fierbinte, adăugați varza și sotati pana cand se inmoaie. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc. Finalizați sosul adăugând untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Bateți bine și reglați condimentele, dacă este necesar. Pentru a servi, lingurați o parte din varză în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu un piept de rață. Puneți puțin din sos deasupra raței și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista