Piept de rață cu cireșe și ciocolată
Piept de rață cu cireșe și ciocolată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 707 calorii, 50g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.96 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți coniac, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi umplutura de plăcintă cu cireșe, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Cireșe Ușoare ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Piept De Rață Prăjit Cu Vișine, Fidea cu piept de rață, Edamame și cireșe uscate, și Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Înscrieți pieptul de rață folosind un model încrucișat și condimentați ambele părți cu sare și piper, după gust.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de struguri, la foc mediu, până când începe să fumeze, apoi adăugați mai întâi pieptul de rață condimentat cu grăsime. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti.
Scoateți sânii de rață din tigaie pe o foaie de copt și coaceți încă 10 minute.
Scoateți rața pe o farfurie și lăsați-o să se odihnească.
Îndepărtați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață, în aceeași tigaie și, la foc mediu, adăugați usturoiul și ceapa tocată.
Se sotează până la translucid.
Se ia de pe foc și se adaugă țuica. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie pentru a arde alcoolul. Întoarceți tigaia la foc și adăugați cutia de cireșe. Continuați să gătiți încă 4 minute, apoi adăugați smântâna grea, ciocolata și frunzele proaspete de rozmarin tocate.
Adăugați sânii de rață fierți în sos, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se odihnească 5 minute.
Între timp, într-o altă tigaie, la foc mediu, adăugați 1/2 din unt și puțin ulei. Când este fierbinte, adăugați varza și sotati pana cand se inmoaie. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc. Finalizați sosul adăugând untul rămas.
Bateți bine și reglați condimentele, dacă este necesar. Pentru a servi, lingurați o parte din varză în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu un piept de rață. Puneți puțin din sos deasupra raței și serviți.