Piept De Pui Umplut Cu Spanac
Piept de pui umplut cu spanac este un fără gluten și דל פחמימות, garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, spanacul, brânza feta și usturoiul până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Fluturați cu grijă pieptul de pui, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt. Puneți amestecul de spanac în piept de pui. Înfășurați fiecare cu o bucată de slănină și fixați-o cu o scobitoare.
Așezați într-un vas de copt superficial. Acoperire.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).