Piept de pui umplut cu creveți în sos de șampanie
Sânii de pui umpluți cu creveți în sos de șampanie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.66 pe portie. O porție conține 302 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, frișcă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cu sos de Rock-creveți, A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Tagliatelle Cu Sos De Unt De Creveți Și Șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Întindeți 1 parte a fiecărui piept de pui cu 1/2 linguriță muștar; presărați fiecare cu 1/4 linguriță sare. Completați fiecare piept de pui cu 3 creveți. Începând de la o parte scurtă, înfășurați puiul; fixați cu scobitoare.
În tigaia antiaderentă de 8 până la 10 inci, încălziți untul și uleiul la foc mediu - mare.
Adăugați pui; gătiți 5 până la 8 minute, întorcându-vă frecvent pentru a rumeni toate părțile.
Se amestecă șalotă și șampanie. Capac; gatiti 3 pana la 5 minute sau pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (165F).
Scoateți puiul din tigaie pe farfurie; acoperiți și păstrați la cald.
Se amestecă smântâna și restul de 1/2 linguriță de sare în amestecul de șampanie.
Se încălzește până la fierbere. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, amestecând constant, până când sosul se îngroașă și se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc. Se amestecă cimbru de vară tocat.
Se ornează cu crenguțe de cimbru de vară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio