Piept de grătar afumat

Piept de grătar afumat
Afumat BBQ piept necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție conține 264 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sare kosher, boia de ardei, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, Piept Afumat, și Piept De Vită Afumat.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați condimentele într-un bol mic. Frecați întregul piept cu amestecul de condimente, așezați pe o foaie de copt, acoperiți și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului.
4
Așezați pieptul în fumător, cu partea grasă în jos și fumați timp de 4 până la 5 ore sau până când este extrem de fraged. Ungeti cu mopul la fiecare 30 de minute.
5
Așezați toate ingredientele într-o cratiță medie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mediu timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista