Piept cu morcovi și ceapă

Piept cu morcovi și ceapă
Piept cu morcovi și ceapă ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 50g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 12 și costă 3,35 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este plăcută de 787 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ceapă, usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 98%. Rețete similare sunt Piept cu morcovi și ceapă, Piept Cu Crustă De Hrean Cu Morcovi, și Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați pieptul într-o tigaie grea. Într-un castron mic, combinați sarea, piperul, usturoiul și oregano. Frecați amestecul pe piept. Puneți morcovii, țelina, ceapa și frunzele de dafin pe piept și turnați suficient suc de roșii pentru a urca aproximativ 3/4 din carne și legume. Acoperiți partea superioară a tigaiei cu 2 foi de hârtie pergament, apoi cu folie de aluminiu. (Sucul de roșii va reacționa neplăcut cu folia de aluminiu dacă se ating.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
MorcovMorcov
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
4
Coaceți timp de 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți carnea din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați tigaia pe 2 arzătoare și fierbeți legumele și sosul la foc mediu încă 30 de minute, sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pentru a servi, feliați carnea peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
CarneCarne
8
Se servește cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate61
Revista