Picior de miel grecesc umplut

Picior de miel grecesc umplut
Reteta umplute picior grecesc de miel ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute. O porție conține 867 calorii, 118g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $11.54 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oregano, busuioc, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), Miel în mod grecesc, și Plăcintă De Miel Grecească pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați piciorul de miel pe tăbliță cu interiorul mielului orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Stropiți uniform uleiul de măsline peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4
Presărați oregano și busuioc peste miel. Top miel cu inimi de anghinare, brânză feta, roșii uscate la soare și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Rotiți mielul în jurul umpluturii. Legați mielul cu sfoară de bucătărie pentru a nu se derula. Înfășurați mielul în folie de aluminiu și puneți-l într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Prăjiți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 150 de grade F (70 de grade C) pentru mediu, aproximativ 90 de minute. Lăsați deoparte să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere. Rezervați sucuri de tigaie pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Revista