Picior de miel grecesc umplut
Reteta umplute picior grecesc de miel ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute. O porție conține 867 calorii, 118g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $11.54 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oregano, busuioc, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), Miel în mod grecesc, și Plăcintă De Miel Grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați piciorul de miel pe tăbliță cu interiorul mielului orientat spre dvs.
Stropiți uniform uleiul de măsline peste miel.
Presărați oregano și busuioc peste miel. Top miel cu inimi de anghinare, brânză feta, roșii uscate la soare și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Rotiți mielul în jurul umpluturii. Legați mielul cu sfoară de bucătărie pentru a nu se derula. Înfășurați mielul în folie de aluminiu și puneți-l într-un vas de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit la gradul dorit de coacere sau la o temperatură internă de 150 de grade F (70 de grade C) pentru mediu, aproximativ 90 de minute. Lăsați deoparte să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere. Rezervați sucuri de tigaie pentru servire.