Picant Caise Pui Se Amestecă-Prăji

Picant Caise Pui Se Amestecă-Prăji
Puiul picant de caise amestecat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați 1 (15 uncii) pot jumătăți de caise, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până caise ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid & Broccoli Se Amestecă-Prăji, și Rapid 15 Minute se amestecă-prăji de pui și legume.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună sucul de caise, sosul de soia, amidonul de porumb, praful de usturoi, pudra de ceapă și fulgii de ardei roșu într-un bol mic până când amidonul de porumb s-a dizolvat; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Nectar De CaiseNectar De Caise
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul vegetal într-un wok la foc mare. Se amestecă în ghimbir, și se fierbe până când începe devine maro auriu, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați puiul; gătiți și amestecați până când puiul devine alb și începe să se întărească. Amestecați legumele amestecate și continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Amestecați caisele, bucățile de ananas și amestecul de suc de caise. Aduceți la fierbere, amestecând constant; gatiti pana cand sosul se ingroasa si se curata, aproximativ 1 minut. Se amestecă ceapa verde înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Nectar De CaiseNectar De Caise
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista