Pește Din Caraibe
Peștele din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de portocale, ardei gras, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pește din Caraibe, Pachete De Pește Din Caraibe, și Pește din Caraibe într-un pachet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți 4 foi de folie de aluminiu grele (18-x 12-inch).
Așezați un file în centrul fiecărei foi de folie; presărați uniform cu sare, piper și condimente Cajun. Se acoperă uniform cu dovlecei și ardei gras; punct cu unt.
Se presară uniform cu coaja de var și ingredientele rămase.
Aduceți 2 laturi ale fiecărei foi de folie și pliați dublu cu pliuri de aproximativ 1 inch lățime. Îndoiți de două ori fiecare capăt pentru a forma un pachet, lăsând loc circulației căldurii în interiorul pachetului.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
15 minute sau până când peștele fulgi ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris