Peppermint-Mocha Delight

Peppermint-Mocha Delight
Peppermint-Mocha Delight ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 36 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, cafea maxwell house, îndulcitor granular fără calorii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crockpot Peppermint Hot Chocolate / rețetă de Mocha de mentă, Deliciul De Mentă Congelată, și Zmeură Mocha Brownie Delight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 3 ingrediente in cratita 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. (Nu fierbeți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați la ciocolată într-un castron mediu; bateți până când ciocolata este topită și amestecul este bine amestecat. Se amestecă cafeaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă în 4 cani. Sus cu bici rece.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista