Penne Pasta Lasagna

Penne Pasta Lasagna
Lasagna Penne Pasta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 2,7 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 654 de calorii, 40 g de proteine și 30 g de grăsimi. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână ou, paste penne, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Penne all'Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} – 50 Women Game Changers In Food – Ruth Rogers și Rose Grey, Penne all'Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} – 50 Women Game Changers In Food – Ruth Rogers și Gri trandafir și lasagna de legume cu foi de lasagna de casă (fără aparat de paste).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 2 1/2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Dulce De Leche, DividedDulce De Leche, Divided
Crustă De Plăcintă Pentru Preparate AdânciCrustă De Plăcintă Pentru Preparate Adânci
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Apă, Plus 1 CanăApă, Plus 1 Cană
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
4
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenește; scurgere. Se amestecă sosul de paste; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
5
Într-un castron, combinați ricotta, 1 cană de mozzarella, parmezanul și oul bătut. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac
6
În vasul pregătit stratul jumătate din paste, jumătate din sos și jumătate din amestecul de brânză. Repeta. Acoperiți cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
4 Felii Groase De șuncă (aproximativ 1 Kg)4 Felii Groase De șuncă (aproximativ 1 Kg)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 34 până la 40 de minute, până când este fierbinte și clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Crustă De Plăcintă Pentru Preparate AdânciCrustă De Plăcintă Pentru Preparate Adânci

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate14
Revista