Pene De Pâine Italiană Brânzos
Cheesy pană de pâine italiană ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 240 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, apă caldă, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Pene De Pâine Italiană, Pene de pâine cu usturoi Cheesy, și Pâine Italiană Brânză.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un bol.
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Combinați amestecul de drojdie cu ulei vegetal, sare și jumătate din făină într-un bol mare de amestecare; amestecați amestecul până nu rămân pete uscate. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Așezați aluatul într-un bol mare, ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Se acoperă cu un prosop și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați aluatul înălțat într-o tigaie pătrată de 8x8 inci. Acoperiți partea superioară a aluatului cu amestec de salată italiană și presărați pâine cu oregano, piper negru și fulgi de ardei roșu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este maro auriu și partea de jos a pâinii sună goală când este atinsă, aproximativ 30 de minute. Cu aproximativ 5 minute înainte ca pâinea să se termine, presărați pâinea cu brânză Colby-Monterey Jack; coaceți până când brânza s-a topit.
Tăiați în pene și serviți cald.