Pastrav afumat, Vodka Creme Fraiche si Crispy Cartofi

Pastrav afumat, Vodka Creme Fraiche si Crispy Cartofi
Păstrăv afumat, Vodka Creme Fraiche și Crispy Potatoes ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,62 USD per porție. O porție conține 477 de calorii, 4 g de proteine și 48 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi cremă pentru copii în culori, ulei de canolan, creme frage și arpagic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv afumat, Crème Fraîche și Ceapă Murată, Latkes de cartofi cu Păstrăv afumat și Creme Fraiche și Clătite de cartofi cu Păstrăv afumat, Cremă Fraîche de hrean și Relish de sfeclă aurie.

Instrucțiuni

1
Gătiți cartofii: preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneti cartofii intr-o tigaie si stropiti cu ulei de masline. Se condimentează cu sare și se amestecă pentru a acoperi uniform cartofii. Prăjiți timp de 30 până la 35 de minute, până când cartofii sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin. În timp ce cartofii sunt încă caldi, apăsați ușor pe fiecare cu spatele unei tigăi sau cu partea laterală a unui cuțit, astfel încât să se aplatizeze la aproximativ 3/4 inch, dar să rămână intacți (este în regulă dacă marginile se crăpă puțin, deoarece devin foarte crocante când sunt prăjite).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încinge aproximativ 4 inci de ulei de canola într-o oală grea la foc mediu. Odată ce uleiul ajunge la 350 de grade F, prăjiți cartofii zdrobiți, în loturi, timp de 5 până la 6 minute, până devin aurii și crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Combinați creme fraiche și vodca într-un castron și amestecați energic pentru a bate și a combina. Se condimentează ușor cu sare. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Pregătiți toppingurile: fulgi cu grijă fileurile de păstrăv în bucăți mici. Prăjiți şalota: Separați feliile de eșalotă în inele. Trageți ușor inelele în făină. Într-o tigaie, încălziți 1/2 inch de ulei de măsline la 350 de grade F. Prăjiți șoapele timp de 2 până la 3 minute, până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați imediat cu sare cușer. Pentru asamblare, puneți câte o cupă mică de vodcă creme fraiche pe fiecare bucată de cartof și acoperiți-o cu o bucată de păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
PăstrăvPăstrăv
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Se ornează cu muguri de ridichi, arpagic și eșalotă prăjită. Asezonați cu floare de sal și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Varza De RidicheVarza De Ridiche
Fleur De SelFleur De Sel
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Fotografii de Yunhee Kim

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista