Paste pesto cu spanac cu măsline
Pastele pesto de spanac cu măsline durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 758 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food are 40 de fani. Un amestec de nuci de pin, spanac, brânză de ambalaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Paste Feta, Pesto Și Măsline Negre, Paste cu ciuperci măsline Fetan și Pesto, și Paste Pesto de ardei roșu prăjit cu măsline Fetan și Kalamatan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor ambalajului. Între timp, fierbeți un ibric cu apă, apoi turnați încet peste spanac într-o strecurătoare până se ofilește. Scuturați excesul de apă, apoi puneți spanacul într-un robot de bucătărie.
Adăugați usturoiul, uleiul, jumătate din brânză și majoritatea nucilor de pin în procesor cu spanacul, apoi pulsați la un sos asemănător pesto-ului. Se condimentează cu nucșoară și sare și piper. Se amestecă pastele fierbinți, scurse și se servesc acoperite cu măslinele și restul de brânză mărunțită și nuci de pin.