Paste cu ciuperci Portobello

Paste cu ciuperci Portobello
Pastele cu ciuperci Portobello durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 528 de calorii, 18 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet de vin roșu, ciuperci portabello, ulei de măsline și ardei gras. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este extraordinar. Pastele cu ciuperci Portobello, Pastele cu ciuperci Portobello și ciupercile Portobello prăjite cu ou poșat într-un sos cremos de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită cu sare gătiți pastele farfalle până al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarfalleFarfalle
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgere.
3
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, gătiți usturoiul, ciupercile, ardeiul gras roșu și dovlecelul până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Amestecați frecvent. Se amestecă cu oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se amestecă pastele fierte cu amestecul de ciuperci. Acoperiți cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Paste FiertePaste Fierte
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista