Carne De Vită Italiană
Rețeta italiană de carne de vită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză mozzarella, lapte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Italiană, Paste italiene și coacere de vită, și Brânză Italiană De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă 1 1/4 căni de sos de paste în carne de vită.
Se încălzește până la fierbere. Se pune lingura în vasul de copt; se acoperă cu brânză mozzarella.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și parmezanul până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de carne de vită.
Coaceți descoperit 20 până la 24 de minute sau până când toppingul este maro auriu și scobitoarea introdusă în topping iese curată.
Se servește acoperit cu sos suplimentar de paste calde.