Carne De Vită Italiană

Carne De Vită Italiană
Rețeta italiană de carne de vită ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză mozzarella, lapte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Italiană, Paste italiene și coacere de vită, și Brânză Italiană De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Se amestecă 1 1/4 căni de sos de paste în carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Se încălzește până la fierbere. Se pune lingura în vasul de copt; se acoperă cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și parmezanul până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Coaceți descoperit 20 până la 24 de minute sau până când toppingul este maro auriu și scobitoarea introdusă în topping iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
7
Se servește acoperit cu sos suplimentar de paste calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista