Tort De Mandarine

Tort De Mandarine
Tangerine Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 399 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parfaits De Fructe De Pădure Cu Crutoane De Tort De Lire Sterline Și Coajă De Mandarină, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tăvii de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigăi de pâine de 2 (9x5 inci) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
În castron mare, bate 2 1/2 cani de zahar, 1 cana de unt, coaja de mandarina, vanilie și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteză mare de 5 minute, răzuire castron ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele la viteză mică, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă în tigaie(e). (Dacă utilizați tigaie pentru tort cu tub canelat, așezați tigaia pe foaia de prăjituri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
5
Coaceți tava de tort cu tub canelat 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute, tigăile de pâine 55 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
6
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți 3/4 cană de zahăr, 3 linguri de unt și sucul de mandarină la foc mediu, amestecând frecvent, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
8
Împingeți imediat frigarui lung în vârful tortului copt la intervale de 1 inch (de aproximativ 20 de ori). Lingura glazura peste tort, permițând glazura să se înmoaie în găuri. Se răcește 20 de minute; scoateți din tigaie pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista