Roșii coapte cu ouă
Roșiile coapte cu ouă sunt a fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ouă coapte în roșii, Ouă coapte cu spanac și roșii, și Ouă coapte cu roșii și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de biscuiți cu hârtie pergament sau folie de gătit.
Tăiați o felie rotundă subțire de 3 inci din vârfurile de roșii; rezervați blaturi. Lăsând 1/4 inch în jurul fiecărei roșii, îndepărtați și aruncați interiorul roșiilor, creând o cavitate adâncă de 1/2 inch.
Așezați roșiile pe foaia de prăjituri.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline peste fiecare roșie, frecând atât în exterior, cât și în interiorul fiecărei roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper; tapetați fiecare cu 2 frunze de busuioc. Spargeți cu grijă 1 ou în fiecare cavitate.
Presărați blaturi de ouă cu sare și piper.
Coaceți 10 minute; așezați blaturile de roșii rezervate pe foaia de prăjituri; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare.
Se servește cald cu frunze suplimentare de busuioc mici sau rupte și un strop de parmezan.