Panzanella De Iarnă

Panzanella De Iarnă
Panzanella de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 394 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, usturoi, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Panzanella De Iarnă, Panzanella De Iarnă, și Panzanella de iarnă cu pansament de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați usturoiul și cimbrul și adăugați imediat cuburile de pâine. Aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați cea mai mare parte a brânzei rase și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt și presărați cu brânza rămasă și sare și piper și aruncați ușor din nou cât este încă cald pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 10 până la 15 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Înmuiați ceapa feliată în oțetul de sherry și un vârf de sare timp de aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Aruncați dovlecelul cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, salvie, sare și piper. Aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până când dovlecelul este fraged și ușor caramelizat, aproximativ 15 până la minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Lasă să se răcească.
10
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Adăugați varza de Bruxelles sfărâmată și gătiți până se înmoaie, dar păstrați o notă de claritate, aproximativ 1 1/2 minute, și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12
În ceapa roșie rezervată și oțetul, amestecați restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Într-un castron mare combinați dovleceii prăjiți, crutoanele și varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
CrutoaneCrutoane
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
14
Adăugați vinaigreta și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
15
Adăugați frunzele de pătrunjel și aruncați din nou. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
16
Garnisiți cu parmezan ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
17
Nota bucătarului: "înmuierea scurtă a cepei în oțet de sherry-uneori numită înflorirea cepei-înmoaie gustul de ceapă crudă."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista