Pan Prăjit Cajun Tilapia

Pan Prăjit Cajun Tilapia
Pan Fried Cajun Tilapia necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 91 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, piper cayenne, amestec de clătite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pan Prăjit Cajun Tilapia, Pan Prăjit Cajun Tilapia, și Natalie ' s Cajun-tilapia prăjită condimentată.

Instrucțiuni

1
amestecați ouăle cu sucul de lămâie.se amestecă condimentele de ierburi și se amestecă clătitele cu firimiturile de pâineîmpingeți peștele în amestec de ouă.apoi acoperiți complet cu amestecul de pesmet.încălziți suficient ulei în tigaie pentru a prăji în tigaie din oțel inoxidabil.Se prăjește aproximativ 3 minute pe fiecare parte la foc mediu.vă puteți juca cu volumul de pâine la plantă la făină/clătită pentru a obține preferatul dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Frisca De NucsoaraFrisca De Nucsoara
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate7
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista