Paellanul lui Folse este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, căței de usturoi, carne de raci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâinea de languste a lui John Folse, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paellan printre altele-Paellan entre-autres pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați țelină și următoarele 4 ingrediente; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
3
Adăugați suc de scoici și roșii; aduceți la fierbere. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Puf și amestecă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch