Paella Finală

Paella Finală
Paella final ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1010 calorii. Mergeți la magazin și ridicați paprika, usturoi, orez paella uncie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paella Finală, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Paella în stil cubanez: Paella Cubana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (190 grade C/gaz 5.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scoateți bucățile de os din picioarele de pui, apoi tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
3
Tăiați pieptul de pui în jumătate. Înveliți toate bucățile de pui cu făină și sare și piper. Puneți puțin ulei într-o tigaie plată mare și fierbinte și rumeniți pulpele și coapsele de pui, cu pielea în jos, întorcându-le pentru a le rumeni peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Picior De PuiPicior De Pui
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați - le într-o tavă mică de prăjire și continuați să gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Adăugați fileurile de pui în tigaie și lăsați-le să se rumenească, apoi adăugați feliile de chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)1 Lingură Sos De Soia (eu Folosesc Sodiu Scăzut)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați feliile de pancetta deasupra. Odată crocant, reduceți focul, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și lăsați să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă șofranul infuzat și o parte din stoc în tigaie și se adaugă boia afumată și orezul, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
șofranșofran
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se toacă fin tulpinile de pătrunjel și se adaugă în tigaie. Când orezul este aproape gătit, adăugați mazărea, midii, creveții și calmarul, adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. Acoperiți tigaia cu folie. Când puiul este gătit, adăugați-l în tigaie, apoi adăugați o mână mare de frunze de pătrunjel tocat. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
CalmarCalmar
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Tăiați lămâia în pene, așezați-o în jurul marginii tigaiei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista