Orez Sălbatic-Supă De Ciuperci

Orez Sălbatic-Supă De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orez sălbatic-ciuperci. O porție conține 180 de calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, bulion de pui, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Supă de orez sălbatic și ciuperci, Supă De Orez Sălbatic Cu Ciuperci, și Supă De Ciuperci Și Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
2
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați țelină, ceapă și ciuperci; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se amestecă făina, zahărul și piperul. Se amestecă orezul sălbatic gătit, bulionul, șunca și sosul Worcestershire; acoperiți și fierbeți 10 minute la foc mediu. Se amestecă iaurtul; se încălzește doar până când este fierbinte (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
PiperPiper
IaurtIaurt
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
șuncășuncă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista