Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare europeană. Încercați să faceți acasă orez spaniol vegetarian. Pentru 58 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 144 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, pudră de chili, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt paella vegetariană spaniolă cu quinoa, orez mexican la gătirea lentă (orez spaniol) și orez mexican la gătirea lentă (orez spaniol).
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Brânză Americană Procesată (Velveeta), Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr