Orez spaniol simplu pentru 2

Orez spaniol simplu pentru 2
Reteta orez spaniol simplu pentru 2 este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez Spaniol Simplu, Orez Spaniol Simplu, și Orez Spaniol Simplu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, călește ardeiul verde, roșia și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez; gatiti si amestecati timp de 2 minute. Se amestecă bulionul, sarea dacă se dorește și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista