BBQ Carne de porc prăjit orez ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1046 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sos, ouă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Orez Prăjit De Porc, și Orez Prăjit De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de porc: în castron mediu, adăugați sos de soia și stridii, ghimbir și usturoi și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Ulei De Susan
Usturoi
Ghimbir
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se adaugă carnea de porc și se lasă la marinat 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Încălziți grătarul la mediu-înalt și grătați carnea de porc pe ambele părți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți marinada rămasă la 165 de grade F și folosiți-o pentru a unge carnea pe măsură ce gătește. Când carnea este aproape gătită, glazurați ambele părți cu sos dulce și acru și lăsați să termine gătitul în timp ce sosul se caramelizează pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Marinada
Carne
5
Scoateți din grătar, lăsați să stea timp de 10 minute și tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Orez: în timp ce carnea de porc stă în picioare, încălziți uleiul în wok sau tigaie mare la foc mare până când uleiul aproape începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați ghimbir, precum și toate legumele, cu excepția usturoiului. Gatiti 3 minute, sau pana cand legumele sunt fierte, apoi adaugati usturoiul. Înainte de rumenirea usturoiului, adăugați orez și amestecați rapid, astfel încât orezul să nu se lipească de părțile laterale ale wok-ului sau tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Usturoi
Ghimbir
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Odată ce întregul amestec este bine combinat, turnați ouăle bătute peste orez și legume și aruncați din nou rapid până când tot oul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ouă
Orez
9
Adăugați sosul de soia, sosul de stridii și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Ulei De Susan
Sos De Soia
10
Se amestecă bine și apoi se adaugă carnea de porc.
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Blue Fish Sweet Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pește Albastru Dulce Riesling
Aur PAL. Parfum seducător de caise proaspete, piersici și ananas copt. Dulceață fructată cu o structură corpolentă și aciditate răcoritoare. Completează crustacee, midii, bucătărie de inspirație asiatică și brânzeturi ușoare.