Omletă cu Caviar presat și smântână
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Omleta cu Caviar presat și smântână ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 498 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 12,53 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, arpagic, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Caviar pe Pumpernickel cu smântână, Quesadillas de ceapă roșie, smântână și Caviar, și Blini de cartofi cu smântână și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți caviarul între două foi de folie de plastic într-un dreptunghi de 5 x 8 inci grosime de 1/8 inch.
Tăiați jumătate din acesta în benzi de 1/2 inch. Tăiați mărunt caviarul rămas și transferați-l într-un castron mic. Se amestecă smântâna și toate, cu excepția unui vârf de arpagic.
Într-un castron mic, bateți ouăle până se spumează și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă de 6 inci, topiți untul la foc mare până când spuma dispare.
Adăugați ouăle și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, în timp ce agitați tigaia, până când ouăle sunt setate, dar încă umede.
De pe foc, puneți amestecul de smântână peste centrul ouălor. Agitați tigaia pentru a slăbi omleta, apoi pliați o treime din ouă peste umplutură. Înclinați tigaia și întoarceți omleta pe o farfurie, împăturind-o peste ea însăși în timp ce vă înclinați.
Se ornează cu fâșiile de caviar, se presară cu arpagicul rămas și se servește imediat.