Old Bay Sos De Unt Pe Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de unt Old Bay nr. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de pește, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pește Cu Sos De Unt De Macadamia, Sos de unt de lămâie pentru pește, și Pește Cu Lămâie, Unt, Sos De Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul, untul, Golful vechi și tarhonul într-un castron mic.
Periați pe ambele părți ale fileurilor de pește.Grătiți sau prăjiți pește de 8 până la 10 minute pe inch de grosime sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Întoarceți o dată în timpul gătitului și periați din nou cu sos. Aruncați sosul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.