Okra la grătar și roșii

Okra la grătar și roșii
Okran la grătar și roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, busuioc, okra și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Okran și roșii, Okran și roșii, și Okran și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați amestecul pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, la foc mediu-mare (350 până la 400). Grill roșii 3 minute sau doar până când încep să pop. Întoarceți okra și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BameBame
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Transferați okra și roșiile într-un vas de servit și presărați busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
BameBame
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista