Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff

Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff
Oala sub presiune carne de vită Stroganoff ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de vită, pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff, Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff, și Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: oala sub presiune
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Aruncați carnea de vită cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
4
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați vinul alb, muștarul și făina, aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Adăugați bulionul de vită, ciupercile, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8
Fixați capacul aragazului sub presiune și aduceți la presiune ridicată la foc mediu. Odată la presiune ridicată, gătiți timp de 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
9
Scoateți din căldură și, folosind supapa de eliberare rapidă, Deschideți cu atenție. Se amestecă neufchatel, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
NeufchatelNeufchatel
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Între timp, aduceți o oală cu apă la fiert și gătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Scurgeți și păstrați cald.
12
Împărțiți tăiței și stroganoff de vită uniform între 6 boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista