Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff
Oala sub presiune carne de vită Stroganoff ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de vită, pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff, Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff, și Oala Sub Presiune Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: oala sub presiune
Aruncați carnea de vită cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinul alb, muștarul și făina, aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de vită, ciupercile, morcovii și țelina.
Fixați capacul aragazului sub presiune și aduceți la presiune ridicată la foc mediu. Odată la presiune ridicată, gătiți timp de 18 minute.
Scoateți din căldură și, folosind supapa de eliberare rapidă, Deschideți cu atenție. Se amestecă neufchatel, pătrunjel și sare și piper după gust.
Între timp, aduceți o oală cu apă la fiert și gătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și păstrați cald.
Împărțiți tăiței și stroganoff de vită uniform între 6 boluri de servire.