Mușcături De Șarpe

Mușcături De Șarpe
Nevoie de un felul principal דל פחמימות,? Mușcăturile de șarpe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei prăjiți, Monterey jack, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Mușcături De Șarpe, Pizza Snake, și Snake Dogs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți folia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Praf ușor o suprafață plană cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Întindeți aluatul semilună nu se separă. Strângeți cusăturile astfel încât să aveți 1 bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Rulați pentru a face un dreptunghi mare. Asigurați-vă că aluatul nu este lipit deloc de suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Ungeți aluatul cu muștarul, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
7
Așezați carnea în centrul dreptunghiului, lăsând o margine de 1 inch pe ambele capete. Puteți să vă simțiți liber să utilizați mezelurile preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne DeliCarne Deli
8
Acoperiți carnea cu brânza. Îndoiți 1 parte a aluatului peste umplutură, pe lungime. Apoi, pliați celelalte 1/2 și apăsați sigiliul umplutura din interior. Luați 1 gălbenuș de ou și bateți ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Ungeți gălbenușul de ou peste vârful aluatului. Gălbenușul va acționa ca adezivul de ținut. Îndoiți aluatul în 1/2 din nou pe lungime. Strângeți cusătura cu degetele pentru a sigila. Apăsați exteriorul aluatului pentru a vă asigura că totul este etanșat strâns și pentru a face o grosime uniformă pentru corpul șarpelui. Conic 1 capăt al aluatului pentru a forma o formă de coadă. Formați celălalt capăt într-o formă de cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
10
Bateți cele 2 gălbenușuri de ou rămase împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
11
Transferați în 3 boluri mici separate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Adăugați niște coloranți alimentari la fiecare castron, indiferent de culorile care vă plac! Folosind o pensulă curată, "vopsiți" șarpele cu amestecul de gălbenuș de ou/colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
13
Transferați șarpele în tava de foi căptușită cu folie. Forma într-o formă de "s", astfel se pare ca șarpele este slithering. Introduceți 2 cuișoare în cap pentru a arăta ca nările și 2 măsline umplute pentru ochi. Creați o gură sau o limbă cu ardeii roșii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Măsline UmpluteMăsline Umplute
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Coaceți șarpele timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista