Mușcături De Șarpe
Nevoie de un felul principal דל פחמימות,? Mușcăturile de șarpe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 500 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei prăjiți, Monterey jack, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Mușcături De Șarpe, Pizza Snake, și Snake Dogs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Ungeți folia și puneți-o deoparte.
Praf ușor o suprafață plană cu făină.
Întindeți aluatul semilună nu se separă. Strângeți cusăturile astfel încât să aveți 1 bucată de aluat.
Rulați pentru a face un dreptunghi mare. Asigurați-vă că aluatul nu este lipit deloc de suprafață.
Ungeți aluatul cu muștarul, lăsând o margine de 1 inch.
Așezați carnea în centrul dreptunghiului, lăsând o margine de 1 inch pe ambele capete. Puteți să vă simțiți liber să utilizați mezelurile preferate.
Acoperiți carnea cu brânza. Îndoiți 1 parte a aluatului peste umplutură, pe lungime. Apoi, pliați celelalte 1/2 și apăsați sigiliul umplutura din interior. Luați 1 gălbenuș de ou și bateți ușor cu o furculiță.
Ungeți gălbenușul de ou peste vârful aluatului. Gălbenușul va acționa ca adezivul de ținut. Îndoiți aluatul în 1/2 din nou pe lungime. Strângeți cusătura cu degetele pentru a sigila. Apăsați exteriorul aluatului pentru a vă asigura că totul este etanșat strâns și pentru a face o grosime uniformă pentru corpul șarpelui. Conic 1 capăt al aluatului pentru a forma o formă de coadă. Formați celălalt capăt într-o formă de cap.
Bateți cele 2 gălbenușuri de ou rămase împreună.
Transferați în 3 boluri mici separate.
Adăugați niște coloranți alimentari la fiecare castron, indiferent de culorile care vă plac! Folosind o pensulă curată, "vopsiți" șarpele cu amestecul de gălbenuș de ou/colorant alimentar.
Transferați șarpele în tava de foi căptușită cu folie. Forma într-o formă de "s", astfel se pare ca șarpele este slithering. Introduceți 2 cuișoare în cap pentru a arăta ca nările și 2 măsline umplute pentru ochi. Creați o gură sau o limbă cu ardeii roșii prăjiți.
Coaceți șarpele timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.