Mușcături De Pui Cu Ananas De Căpșuni

Mușcături De Pui Cu Ananas De Căpșuni
Capsuni ananas pui Bites ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Un amestec de conserve de căpșuni, piper măcinat, scobitori și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quesadillas de pui cu ananas caramelizat cu Salsa de căpșuni, Salată De Ananas De Afine Cu Căpșuni De Pui Cu Sos De Semințe De Mac, și Ananas-îngheț de căpșuni cu zahăr de ananas.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți bucățile de pui 5 minute, până se rumenesc pe toate părțile. Reduceți focul la mediu și turnați conservele și sosul de chili. Gatiti, amestecand ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ConservăConservă
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați bucățile de Ananas în tigaie. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți 2 minute, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista