Mousse De Ciocolată Torte

Mousse De Ciocolată Torte
Ciocolata Mousse Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, chipsuri de ciocolată semidulce, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mousse De Ciocolată Torte, Mousse De Ciocolată Torte, și Chocolate Mocha Mousse Torte.

Instrucțiuni

1
Combinați primele trei ingrediente; apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Se coace la 375 la 8-10 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați fiecare aromă de ciocolată într-un castron separat; pus deoparte. Într-un alt castron, presărați gelatina peste apă; lăsați să stea 1 minut sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 3 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul, bătând până când este gros și de culoare lămâie. Treceți treptat în jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se transferă într-o cratiță mare; gatiti si amestecati la foc mediu pana cand un termometru citeste 160 km si amestecul s-a ingrosat, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se toarnă imediat o treime din amestecul de ouă peste fiecare aromă de ciocolată; se amestecă rapid fiecare până se topește. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
(Keebler)(Keebler)
7
Într-un castron mare, bateți frișca până se formează vârfuri tari. Îndoiți o treime din frisca în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lamaie GumaLamaie Guma
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă amestecul de ciocolată dulce-amăruie în tigaia pregătită. Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute. Repetați cu amestecul de ciocolată cu lapte, apoi amestecul de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Pentru a servi, rulați cu atenție un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Garnisiți, dacă doriți, stropind cu ciocolată topită pentru a crea ramuri de pin și topping cu conuri de migdale de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(23)(23)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista