Morcovi la grătar și fasole verde
Morcovii la grătar și fasolea verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, un strop de sare, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Morcovi la grătar și fasole verde, Fasole Verde Usturoi La Grătar Și Morcovi, și Morcovi Dilled & Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, aruncați toate ingredientele, cu excepția cepei.
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok"). Amestecul de ulei de rezervă în castron.
Acoperiți și grătiți legumele la foc mediu 10 minute.
Adăugați ceapa în amestecul de ulei în castron; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați ceapa în coșul de grătar. Acoperiți și grătiți cu 8 până la 10 minute mai mult, agitând coșul sau amestecând ocazional legumele, până când toate legumele sunt crocante.